EU-Parlamentet har proklameret, at fra 2035 skal det kun være tilladt at udbyde 0-emissionsbiler. Det bliver udlagt som, at benzin- og dieselbiler vil blive forbudte, men så enkelt bliver det ikke.
https://jyllands-posten.dk/biler/ECE14533374/benzin-og-dieselbiler-bliver-forbudt-i-eu-i-2035/

Der forskes intenst i alternative brændstoffer, og et eksempel på dette kan ses i information fra dette firma Obrist Group https://www.obrist.at/technologies/
aFuel® Animation

Anlægget er planlagt til at indvinde CO2 og producere metanol, som kan bruges for tilsætning til benzin og diesel, og ved tilsætning af 3-5% kan opnås en emissionsreduktion for en hybrid, som overgår den samlede emission fra en ren batteribil – ifølge firmaet udsagn – når man tager elbilens samlede produktionsemission med i regnestykket.

1 kommentar til Bliver fremtiden uden benzin- og dieselbiler

  1. Hans siger:

    Men hvis du skal bruge 4 gange så meget energi for at producere sådan brændstof, for så at brænde det af i en motor hvor kun 17% bliver til fremdrift, så er det jo en død sild allerede. Står du som forbruger og skal vælge mellem en bil på brændstof, som kræver masser af service og vedligehold og koster 4 gange så meget pr. kørt kilometer. Ja så ved vi godt hvad forbrugeren vil vælge, batteri bilen, vi ser det allerede. Men til at holde liv i alle de eksisterende biler/motorer/generatorere, i stedet for at pumpe nyt CO2 op af undergrunden, der er det fint.

Skriv et svar

Kan du regne det ud er du sikkert ikke en robot. Desværre nødvendigt for at undgå spam *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.