Velkommen til Olieguiden.

Dette er mit første indlæg til denne blog, og meningen med denne er at have et sted, hvor jeg kan samle min viden om olieprodukter, deres anvendelse og tilhørende specifikationer. Mange års arbejde i oliebranchen har givet mig en stor indsigt og mulighed for at indsamle data og kommentere på brugen af olieprodukter. Dette kan være om smøremidler som motorolie, gearolie og hydraulikolie eller om brændstoffer som benzin, diesel og fyringsolie.

Det er mit håb med tiden at have opbygget så mange artikler, at det kan blive et nyttigt opslagsværk til brug for ikke kun mig selv i mit arbejde, men også for andre som ønsker at drage nytte af den indsamlede viden. Samtidig håber jeg også at disse kan bidrage til at fjerne nogle af de misforståelser og myter som jeg har mødt rundt omkring i forbindelse med mit arbejde med at rådgive om olieprodukter .

Med venlig hilsen
Søren Julegaard

Skriv et svar

Kan du regne det ud er du sikkert ikke en robot. Desværre nødvendigt for at undgå spam *